Fri fragt når du handler for 799 DKK

Smagninger

Rom, whisky eller gin

Vi vil gerne dele vores begejstring for god spiritus, så nu tilbyder vi at komme forbi med vores flasker og dele ud af vores viden.

Det er lige meget, om I er begyndere eller eksperter, om I er få eller mange… eller hvor tørstige I er. Vi kan tilpasse vores spiritussmagninger alt efter jeres ønsker.

Til enhver lejlighed

En smagning kan være en del af en firmafest, en fødselsdag eller en polterabend, men den kan også være et helt arrangement i sig selv. Stemningen ryger under alle omstændigheder i vejret, i takt med at facts og spiritus glider ned.

Hos Konnessøren har vi en stor samling af rom, whisky og gin at vælge fra, og vores eksperter kender dem alle sammen – nogle af dem måske endda lidt for godt! Vi kan derfor rådgive jer om, hvilke flasker der passer til den smagning, I har i tankerne.

Lidt mere for pengene

Vi vil gerne have, at vores kunder får noget ekstra ud af oplevelsen, så derfor får alle deltagere udleveret smagsprøverne i 3 cl sample-flasker. Det betyder for det første, at I får mere spiritus for pengene, og for det andet, at I kan vælge at tage flaskerne med hjem, hvis I har lyst til at gemme lidt af indholdet til senere.

Vi stiller særlige smageglas til rådighed under smagningen. Til hver sample får I desuden Konnessørens infokort, som bl.a. fortæller om duften, smagen og destilleriet bag hver af smagsprøverne. Dem kan I selvfølgelig bare beholde.

Priseksempler

  • 4 samples á 3 cl
    4 infokort
    250 kr. pr. deltager

  • 6 samples á 3 cl
    6 infokort
    400 kr. pr. deltager

... men priserne kan tilpasses hvert enkelt arrangement, så send os en mail, så vi kan planlægge smagningen sammen.