Om Konnessøren


Fire spiritus-entusiaster står bag Konnessørens smagesæt

Bo og Allan er eksperterne. De har mange års erfaring med whisky og har selv investeret i nogle ganske omfattende private samlinger gennem årene. Nogle af flaskerne har også fundet vej til Konnessørens gavesæt.

David og Brian sørger for, at gavesættene ikke bliver alt for nørdede. De har kortere erfaring, men er taget med på uddannelsesrejsen, og sikrer at nybegyndere sagtens kan være med. 

Ideen bag Konnessøren er at gøre det muligt for alle at lære noget nyt. Vi synes ikke, det giver mening, at man skal købe en dyr flaske spiritus, før man er sikker på, hvad man kan lide. Derfor har vi samlet en række gavesæt, så du, dine venner, dine kolleger eller din familie kan få et indblik i, hvad spiritus kan være. Der er nemlig stor forskel på, om en flaske rom kommer fra Guatemala eller Jamaica, og om din whisky er røget eller ej. 

Hvis du støder på en smagsprøve, du kan lide, har du mulighed for at købe flasken i fuld størrelse i vores Bottleshop. Du kan også kaste dig ud i et af de andre sæt i rækken. Vi tilføjer løbende nye kombinationer, så husk at tjekke shoppen med jævne mellemrum.

 

God fornøjelse.

Konnessøren

 

 

 

Har du spørgsmål?

Send os en mail på info@konnessoren.dk – så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

 

 

Konnessøren ApS

CVR: 37661902